• EKO-LIVSMEDEL
  • KOSTTILLSKOTT, VÄXTBASERADE LÄKEMEDEL OCH ÖRTER
  • NATURKOSMETIK
  • EKO-LEK
    • JUST NU I EKO-LEK HÖRNAN
  • EKO-HEM
  • POWER PLATE TRÄNING

EJ:s Hälsokost EKOVARUHUSET

När naturen får bestämma!

Följ oss gärna!

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • EKOVARUHUSET
    • KOSTTILLSKOTT, VÄXTBASERADE LÄKEMEDEL OCH ÖRTER
    • EKO-LEK
      • JUST NU I EKO-LEK HÖRNAN
    • EKO-LIVSMEDEL
    • NATURKOSMETIK
    • POWER PLATE TRÄNING
  • RECEPT
  • INSPIRATION FRÅN BUTIKEN
  • OM OSS
    • VÅRAN HISTORIA
    • Integritetspolicy
  • ÖPPETTIDER
  • KONTAKT

Raw Food Påsktårta

Idag mumsar vi på raw food påsktårta! Yammy! Här delar vi med oss av receptet om du vill testa: Blötlägg 3,5 dl cashewnötter över natten. Häll bort vattnet och mixa med 90g smält kokosfett, lite pressad citron, rivet skal av en apelsin, 1,5 apelsin skuren i småbitar (spara ngr. bitar om du vill ha lite större bitar i tårtan), lite vaniljpulver och 1msk agavesirap. Ställ åt sidan och blanda till botten. Ta 2,5 dl mandelmjöl, lite kardemumma och lite smält kokosfett, blanda ihop och tryck ut i botten på en form som är klädd med bakplåtspapper. Häll över cashewgrädden och ställ in i frysen ca 2h tills det går att skära fina bitar. Låt det väl smaka!

påsktårta

Arkiverad under: RECEPT Taggad som: raw food, recept

« GIFTFRIA SANDLEKSAKER
GRÖNT ÄR SKÖNT! »

Följ oss på facebook!

HITTA TILL OSS!

Följ oss på Instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Copyright © 2023 · EJ:s Hälsokost · Logga in